1. Pagina principală
  2. Altele
  3. The Adventurous Family

The Adventurous Family

Apr 23, 2022 | Altele

The Adventurous Family

Îți plac călătoriile și cauți inspirație, idei de vacanță cu familia și sfaturi esențiale legate de vizitarea diverselor atracții turistice? Vei găsi toate acestea și mai mult, prezentate pe theadventurousfamily.ro. Acest blog uimitor urmărește aventurile Alexandrei, soțului său si celor două fiice ale acestora prin România și prin lume. Ei împărtășesc fotografii uluitoare dintr-o varietate bogată de destinații, informații despre stațiuni și sfaturi de călătorie. Asigură-te că dai clic pe meniul „destinații” pentru a citi despre fiecare din aventurile familiei.

Postările recente de pe acest blog sunt evidențiate pe prima pagină pentru o navigare ușoară. Lista de destinații de pe acest blog de vacanțe în familie este una extinsă. Iată, în continuare câteva dintre obiectivele turistice pe care le vei regăsi în paginile site-ului:

 

adventures

Safari Yala National Park Sri Lanka

Yala este o combinație între o rezervație naturală strictă și un parc național. Împărțit în 5 unități, parcul are o arie protejată de aproape 130.000 de hectare de teren format din păduri, tufișuri, pajiști, bazine și lagune. Yala a fost desemnat ca sanctuar al animalelor sălbatice în 1900 și ca parc național în 1938. În mod ironic, parcul a fost folosit inițial ca teren de vânătoare pentru elita britanică. În prezent, găzduiește 44 specii de mamifere și 215 specii de păsări. Printre locuitorii săi cei mai faimoși se numără leoparzi, elefanți, leneși, șacali, păuni și crocodili.

Meeru Maldive

Meeru oferă o multitudine de lucruri de făcut în Maldive: activități sportive, precum excursii în mare, pe uscat și chiar în aer. Descoperă lumea subacvatică curată și viața marina colorată, perfecționeză-ți loviturile de golf, transpiră pe terenul de tenis, închiriază o bicicletă sau pur și simplu înoată în jurul lagunei turcoaz. Meeru a fost inclus pe lista Forbes „Cele mai frumoase 15 locuri din lume”. Tehnologia A.I. utilizată în studiu a concluzionat că insula Meeru este al doilea cel mai frumos reper din lume, fiind de asemenea, singura destinație de plajă din top.

Parcul Național Cotubanama, Republica Dominicană

Parcul Național Cotubanamá (cunoscut și ca Parcul Național de Est) face parte din Sistemul Național de Arii Protejate din Republica Dominicană, fiind situat în sud-estului țării, între provinciile La Romana și La Altagracia. Una dintre atracțiile de top din regiunea La Romana-Bayahibe, parcul este popular printre turiști pentru plajele sale cu nisip alb și pentru peșterile strălucitoare care ascund lagune subterane. Apele protejate ale Cotubanama găzduiesc sute de specii și unele dintre cele mai bune locuri de scufundări din lume, unde te poți bucura de înot printre pești tropicali, delfini și lamantini.

Hurghada Egipt

Hurghada este una dintre principalele atracții turistice ale Egiptului, fiind locul ideal din care să te bucuri de frumusețea Mării Roșii. Guvernul egiptean, alături de diverse companii internaționale au investit aici, transformând întregul oraș într-o adevărată atracție tropicală internațională. Hurghada este recunoscută ca una dintre primele destinații de scufundări din lume, găzduind o colecție impresionată de sporturi nautice și beneficiind de un număr masiv de centre sportive și școli de scufundări. Nu în ultimul rând, aici, ai șansa de a merge într-un super safari prin estul Saharei, până la primitoarele sate beduine.

adventures 1

Lipnik Nikolovo, Bulgaria

Parcul Lipnik, denumit astfel datorită prezenței unei păduri imense de tei, acoperă o suprafață de aproximativ 20.000 de acri și este un loc preferat pentru ieșiri în weekend, grătare în natură, plimbări cu barca și multe altele. Frumusețea excepțională și farmecul romantic ale parcului îi face pe toți vizitatorii să se simtă aici ca în basmele cu zâne magice. Există mai multe alei pietonale în Lipnik, una dintre acestea te duce la o mică grădină zoologică, o alta la locul de joacă, complet echipat cu echipament adecvat de joacă, de unde îți va fi greu să îi dezlipești pe cei mici. Toate traseele din parc pot fi folosite pentru ciclism sau plimbat cu rolele.

Dacă planifici următoarea vacanță în familie și dorești să fii inspirat de alte familii care călătoresc, nu există un blog mai recomandat pentru tine.

Theadventurousfamily.ro are de, asemenea, o secțiune dedicată vânzărilor de produse handmade, și anume, brățări lucrate cu dragoste. Comandând de pe magazinul blog-ului vei avea posibilitatea să direcționezi 30% din valoarea comenzii, ca donație, pentru unul din ONG-urile susținute de familia Alexandrei.

Articol extern

Postari recente

Despre Autor

Dan_Paunescu

Am fost dintotdeauna pasionat de calatorii, sa descopar locuri noi si mai putin cunoscute, sa cunosc oameni noi. Imi place sa planific o calatorie in cele mai mici detalii, sa descopar impreuna cu cei dragi noi destinatii, oameni, culturi, atitudini, sa gust mancaruri si bauturi locale.

Calatorhaihui pe Facebook

Calatorhaihui pe Instagram

[instagram-feed]
O sa-ti placa si:

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Continutul este protejat!!!